Demuynck Christophe
  • image

Enkel de beste kwaliteit is goed genoeg

Een groot deel van de door ons geslachte runderen worden op onze eigen boerderij gekweekt. Zo kunnen wij deze Belgisch witblauw runderen op een selectieve manier aankopen en verder afmesten volgens het VITA lastenboek.

De runderen worden met een evenwichtige voeding bestaande uit mais, voederaardappelen, kuilgras, stro en krachtvoeder gekweekt. Het comfort van het dier staat bij ons centraal.

Naast onze zelf gekweekte dieren kopen wij ook runderen aan bij boeren en veehandelaars bij ons in de buurt, zij moeten tevens aan de strikte voorwaarden van ons lastenboek voldoen. Aangezien wij op lange termijn met deze kwekers samenwerken, kent men onze kwaliteitsvereisten. 

Door de eigen kweek, een goed aankoopbeleid en de jaren ervaring kunnen wij ons onderscheiden van onze sectorgenoten. Door ons ruim aanbod kunnen wij het rund selecteren volgens de vereisten van de klant.
Naast rundvlees kan u bij ons ook terecht voor lamsvlees
 
Vanuit Engeland worden lammeren via gekoeld transport aangevoerd. Teneinde steeds een vers product aan onze klant te kunnen garanderen, hebben wij meerdere leveringen per week. Het Engels lamsvlees staat gekend voor zijn uitstekende vorm en kwaliteit.