Demuynck Christophe
  • image

Puur vakmanschap

Alles begon eind de jaren ’50 toen Walter Demuynck startte met vleesgroothandel ‘Demuynck Walter’ te Kuurne. Wat begon met het kweken van runderen, groeide al snel verder uit naar een vleesgroothandel.

Naarmate het bedrijf verder evolueerde, werd de zaak in 1990 overgedragen aan zijn zoon Christophe Demuynck en vrouw Ingrid, die het bedrijf verder uitbouwden. De activiteiten ontwikkelden zich snel verder met een eigen versnijzaal te Stasegem.  

De ervaring en kennis werden al van kinds af aan overgedragen aan de 3de generatie. Thomas groeide mee op in het bedrijf en leerde al snel alle kneepjes van het vak. Anno 2016 namen Thomas en zijn vrouw Bénédicte dan ook de activiteiten over. Teneinde de kwaliteit van het product, de efficiëntie van het werken en de service naar de klant toe te verbeteren, namen Thomas en Bénédicte de stap om naar Kuurne te verhuizen, op een nieuwe locatie met een nieuw gebouw. 

Onder het toeziend oog van Christophe en de 60 jaar aan ervaring binnenshuis wensen Thomas en Bénédicte de activiteiten in België en Frankrijk verder uit te bouwen.